Jouw superhelden op het gebied van e-mail marketing

Je bent ondernemer, eigenaar van een bedrijf, onderneming of organisatie met een goed product of dienst en je bent op zoek naar een email marketeer. Want je wilt een eigen nieuwsbrief. En meer e-mailadressen om het bereik van je huidige mailings te vergroten. Ohja, en ook wil je eigenlijk wel eens wat anders dan die standaard mailings. Zoek dan niet verder, want wij hebben een compleet online marketing team voor je klaar staan. Met de beste en meest effectieve e-mailcampagnes.

Wat fijn, je wilt aan e-mailmarketing doen!

Goede keus, veel anders kunnen we het niet verwoorden. Een e-mail is immers het ideale medium en het ideale podium om content over je bedrijf, product of dienst mee te bundelen en je boodschap super gekanaliseerd bij je doelgroep te droppen.

Hoe wij dit doen?

  1. Met een goede onderwerpregel van de e-mail zodat de ontvanger ook daadwerkelijk op jouw e-mail klikt;
  2. Interessante inhoud in je e-mail met lekkere, leesbare teksten zodat men blijft lezen en niet afhaakt;
  3. Triggerende grafische visuals zodat men op afbeeldingen klikt die weer linken naar bijvoorbeeld jouw website, een artikel of een product om te kopen.

De werking en het effect van e-mailmarketing

E-mailmarketing is een slimme vorm van online marketing. Het is een slim ‘marketingpodium’ waarbij je als bedrijf op een directe manier naar je doelgroep communiceert, enkel en alleen met een simpel e-mailadres. Van daaruit genereer je vervolgens weer verkeer naar andere podia, zoals een Facebookpagina, LinkedIn pagina of natuurlijk je eigen website. – Alwaar ze wellicht weer een bericht liken of delen… Ontzettend effectief dus om je doelgroep in beweging te zetten en je bereik te vergroten.

email marketing

  • Meer e-mailadressen nodig om je bereik te vergroten? – Ook dat is een e-mailcampagne!
  • Denk je geen content oftewel onderwerpen te hebben om e-mails mee te vullen? Redactie en contentcreatie behoren ook tot onze skills.

Waarom onze e-mailmarketing

Wij zijn Dogfight Digital en willen je maar al te graag helpen met e-mailmarketing. Wij zijn een team van professionele online marketeers die verstand hebben van e-mailmarketing. We hebben veel ervaring, maken mooie e-mailcampagnes en behalen goede resultaten en omzet voor bedrijven, organisaties, producten en diensten. Hierdoor kunnen wij een breed spectrum aan diensten, producten en kennis aanbieden. En dat is fijn, voor zowel jou als ons. Want wij bewandelen graag meerdere wegen die naar Rome leiden!

email marketingMogelijkheden van e-mailmarketing

E-mailmarketing gaat verder dan je denkt. De meest bekende vorm is natuurlijk de nieuwsbrief, maar e-mail is een medium dat je niet alleen kunt gebruiken om het nieuws van de afgelopen maand te bundelen. Een e-mailadres is namelijk veel meer waard: het is een ingang, een uitnodiging, een contactmoment. Die moet je gebruiken. Probeer de inhoud van je nieuwsbrief bijvoorbeeld eens te splitsen middels meerdere e-mails; dan heb je de full-focus op één onderwerp. Denk aan inschrijvingen voor een evenement dat je organiseert, een nieuw product in je webshop of een inhaker op de actualiteit. Ook kun je bestaande klanten die al even niet meer op je website zijn geweest heractiveren.

Een e-mailadres is ontzettend veel waard: het is een ingang, een uitnodiging, een contactmoment.

De vruchten plukken én eten van onze e-mail marketing?

Dat kan. Ook wij zijn namelijk een organisatie die graag wil groeien. Daarom zitten we ook voor onszelf niet stil. Benieuwd wat we doen, ter inspiratie voor eigen marketingactiviteiten? Like en bekijk dan onze Facebookpagina of LinkedIn pagina waar we onze eigen marketingactiviteiten en kennis met trots tentoonstellen. Of: lees onze fascinerende blogs die stuk voor stuk gaan over wat marketing voor jouw onderneming kan bereiken.