Online Marketing Team Upgrade: Sales Executive Youri Brian Pel!

871 256 Dogfight Digital Online marketing

Mijn naam is Youri Brian Pel en sinds 5 November ben ik de Sales Executive in het team van Dogfight Digital. Een ontzettend uitdagende functie waarin ik de kans krijg om veel mensen te mogen spreken over het meest veranderlijke en interessante onderwerp van dit moment: Online. Ik ga graag het gesprek aan over de uitdagingen op het gebied van E-marketing en Online optimalisatie en hoe wij hierin kunnen helpen.

Youri Pel | E-marketing Sales executive bij Dogfight Digital

Teamwork

De alom oude en cliché ‘Teamwork makes the dream work’ is zeker 1 van mijn credo’s, ik ben er heilig van overtuigd dat dit echt zo is! Een goede band met je collega’s dingt zeker mee in het succes van de onderneming. Ik heb er zin in om samen te mogen werken met onze marketing experts én onze klanten aan het succes van Dogfight Digital en zeker die van onze projecten.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd mag ik graag lekker op de bank hangen en kijken naar de wondere wereld die Netflix heet, ik ben een absolute ‘Bingewatcher’. Verder ben ik een fanatiek sport supporter in het weekend en vind ik het heerlijk om bourgondisch te genieten met vrienden op het terras of andere horeca.

Nieuwsgierig naar meer? Een goede koffie sla ik nooit af!