Onze diensten

Voor al jouw online marketing

Dogfight Digital is een resultaat gedreven online marketingbureau. Van strategie en media tot creatie en development. Zo bereik je de juiste doelgroep, op het perfecte moment en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Webdesign

Vergroot jouw online traffic, leads & sales. Wij zorgen voor meer relevante bezoekers en een hoger conversiepercentage. Dit doen we door jouw website te ontwikkelen naar de wensen en het gedrag van jouw doelgroep.

Contentmarketing

Op strategische wijze waardevolle en relevante content creëren en verspreiden, dat is contentmarketing. Wij helpen je graag met het uitdenken van de content strategie en het connecten met externe platformen. Om daar vervolgens samen met jou waardevolle content uit te dragen.

Social media marketing

Via social media kun je zeer gericht je boodschap of advertentie laten zien aan groepen met een bepaalde interesse of op basis van een locatie. Dogfight Digital heeft veel ervaring met online zichtbaar worden en leads genereren door de inzet van diverse sociale media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

E-mailmarketing

E-mail is een succesvol middel om je verkoopcijfers bij je bestaande klanten te verhogen. Met de inzet van e-mailmarketing kun je slapende klanten activeren, maar je kan het ook inzetten als tool voor kennisoverdracht. Wij hebben veel ervaring in het maken van hele gave e-mails en het zorgen voor de beste resultaten.

Zoekmachine-optimalisatie

Jouw website hoger in de zoekresultaten van Google? Onze SEO specialisten kunnen dit voor je regelen! Geen website is hetzelfde, wij hebben voor iedere website een specifieke en resultaatgerichte benadering. Wil je dat jouw bedrijf hoger in Google komt? Neem dan contact met ons op!

Adverteren

Ben jij op zoek naar een partner die advertenties voor jou kan opzetten en uitvoeren in Google of op andere platformen? Wij hebben veel ervaring in succesvolle advertentiecampagnes en zorgen ervoor dat je altijd aanwezig bent op het moment dat jouw doelgroep online zoekt naar jouw producten of diensten.

Online marketing strategie

Hoe wordt mijn bedrijf online succesvol? Welke kanalen moet ik inzetten? Online succes begint bij het formuleren van een krachtige online strategie, heldere doelstellingen en concrete targets. Met als resultaat een duidelijk actieplan. Hulp hierbij nodig? Wij helpen je graag!

Video

Op zoek naar een professionele video? Wij maken veel verschillende soorten video’s; bedrijfsfilms, animaties, productvideo’s, interviews, beursvideo’s of een instructiefilm. Kijk voor meer informatie op: www.dogfight.video

Online marketing bureau Heerenveen Dogfight Digital -Consult

Online marketing advies via video

Ben je in deze onzekere tijden op zoek naar een manier om in contact te blijven met jouw doelgroep? Dogfight Digital helpt je graag. Je kunt een afspraak met ons maken voor online marketing advies via video.

Esther van Kerkvoorde - Dogfight Digital

Wij werken o.a. met

Jouw team van experts

Met online marketing je product of dienst succesvol in de markt zetten? Dit is mogelijk in samenwerking met de specialisten van Dogfight Digital. Wij hebben veel ervaring met alle onderdelen van online marketing en leadgeneratie en werken voor opdrachtgevers als ING, Henkel, Lasaulec, 3M, DeLaval, Quadient en het Europees Parlement. Het team van Dogfight Digital bestaat uit enthousiaste professionals met expertise op het gebied van design, video, advertising, e-mailmarketing, SEO, SEA en online marketing.