Online Marketing Team Upgrade: Content Marketeer Patricia!

871 256 Dogfight Digital Online marketing

content marketeer PatriciaCommunication & Multimedia Design

Hallo daar! Mijn naam is Patricia Puister, Content Marketeer en ik ben het heuse nieuwe teamlid van online marketingbureau Dogfight Digital. Om goed te beginnen leek het me leuk om mij even voor te stellen. Nu – mijn naam heb ik inmiddels gegeven – ik ben 27 jaar oud en ik woon in het Friese dorpje Boornbergum, vlakbij Drachten. Daar woon ik nog maar net, nadat mijn lieve vriend en ik hadden besloten dat we klaar waren voor een wat gezelliger onderkomen dan ons eerdere appartementje in Leeuwarden. Daar hebben we gewoond om beiden de opleiding Communication & Multimedia Design te volgen.

Omvormer

Mijn opleiding matchte goed met mijn life goals: ik ben namelijk een geboren storyteller en designer. Wat dat inhoudt? Dat ik erg graag verhalen vertel middels vormgeving. Verhalen die ik zelf bedacht heb, of verhalen in opdracht. Voor jou dus, of voor je klant. Voor mij is er dan ook niets mooiers dan naar een klant luisteren die wél ideeën heeft wat hij/zij met een product, dienst of organisatie wil, maar nog niet weet hoe dit op de juiste manier te communiceren. – Daar kom ik graag in the picture. Ik help om die beginnende ideeën – die vaak niet meer zijn dan een gevoel – om te vormen tot concrete plannen. Tot bruikbare input, waardevolle informatie. Het echte verhaal, the real story. Dat omzetten en het vormgeven van dat verhaal, daar doe ik het voor. De beste vormgeving is voor mij design zonder woorden waar de klant zijn/haar verhaal direct in terugziet. Dát is storytelling, baby!

content marketeer PatriciaGamen: exclusieve ervaringen

Verder ben ik in mijn vrije tijd veel aan het gamen, eigenlijk een beetje om dezelfde reden: storytelling. Er zit in een game namelijk meer verhaal verwerkt dan je denkt. En dat niet alleen, het verhaal in een game heeft de opmerkelijke eigenschap om zich aan jou aan te passen. – Jij speelt immers mee in het verhaal, waardoor je aan het eind van een game ook het gevoel hebt dat jíj dit beleeft hebt. Naar mijn mening is een goede game een game die jou een exclusieve ervaring biedt, een ervaring anders dan je buurman. Een zodanige ervaring zodat wanneer je met anderen erover praat, jij duidelijk andere dingen hebt “beleeft” dan hen.

Die magische eigenschap doorvoeren in mijn werk, dat is waar ik naar streef. Hoe kan ik jou – of jouw klant – door middel van story-telling en door middel van marketing een ervaring bieden die niemand anders krijgt?  Die speciaal voor jou gemaakt is? Het antwoord daarop is… lastig, dat is zeker waar. Maar Dogfight Digital is prachtige plek die mij verder helpt op die queeste. Ik bied maar al te graag mijn passie voor storytelling aan en maak daarnaast graag de meest awesome animaties en grafische wonderen die ik kan bedenken. Dat gaat helemaal lukken hier bij Dogfight Digital!

“Be a fruit loop in a world of cheerios.” – Patricia


Door: Patricia Puister