Inzetten op digitaal?

“We spenderen wereldwijd gemiddeld 8 uur per dag online, zowel privé als op het werk.”

Dus om een antwoord te geven op de vraag: Inzetten op digitaal? Zeg ik absoluut ja!

Binnen Dogfight Digital ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van klantenrelaties en ondersteun ik organisaties om verder (online) te groeien. We bouwen, testen en lanceren praktische digitale strategieën, innovatieve campagnes, unieke verhalen en alles daaromheen.

Graag kom ik een keer langs om mijzelf en Dogfight Digital voor te stellen. Interesse? Laat je gegevens achter en ik neem contact op voor een gesprek. Direct contact? Chat of bel 0513 619 900.

Youri Pel

Online marketing bureau Heerenveen Dogfight Digital -Consult

Inzetten op digitaal?

“We spenderen wereldwijd gemiddeld 8 uur per dag online, zowel privé als op het werk.”

Dus om een antwoord te geven op de vraag: To digitalise, or not to digitalise? Zeg ik absoluut digitalise!

Binnen Dogfight Digital ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van klantenrelaties en ondersteun ik organisaties om verder (online) te groeien. We bouwen, testen en lanceren praktische digitale strategieën, innovatieve campagnes, unieke verhalen en alles daaromheen.

Graag kom ik een keer langs om mijzelf en Dogfight Digital voor te stellen. Interesse? Laat je gegevens achter en ik neem contact op voor een gesprek. Direct contact? Chat of bel 0513 619 900.

Youri Pel

Online marketing bureau Heerenveen Dogfight Digital -Consult

Wat Dogfight Digital voor u kan betekenen