email marketing

Je bent ondernemer, eigenaar van een bedrijf, onderneming of organisatie met een goed product of dienst en je bent op zoek naar een email marketeer. Want je wilt een eigen nieuwsbrief. En meer e-mailadressen om het bereik van je huidige mailings te vergroten. Ohja, en ook wil je eigenlijk wel eens wat anders dan die standaard mailings. Zoek dan niet verder, want wij hebben een compleet online marketing team voor je klaar staan. Met de beste en meest effectieve email campagnes.

Wat fijn, je wilt aan email marketing doen!

Goede keus, veel anders kunnen we het niet verwoorden. Een email is immers het ideale medium en het ideale podium om content over je bedrijf, product of dienst mee te bundelen en je boodschap super gekanaliseerd bij je doelgroep te droppen.

Hoe wij dit doen?

  1. Met een goede onderwerpregel van de email zodat de ontvanger ook daadwerkelijk op jouw email klikt;
  2. Interessante inhoud in je email met lekkere, leesbare teksten zodat men blijft lezen en niet afhaakt;
  3. Triggerende grafische visuals zodat men op afbeeldingen klikt die weer linken naar bijvoorbeeld jouw website, een artikel of een product om te kopen.

De werking en het effect van email marketing

Email marketing is een slimme vorm van online marketing. Het is een slim ‘marketingpodium’ waarbij je als bedrijf op een directe manier naar je doelgroep communiceert, enkel en alleen met een simpel e-mailadres. Van daaruit genereer je vervolgens weer verkeer naar andere podia, zoals een Facebookpagina, LinkedIn pagina of natuurlijk je eigen website. – Alwaar ze wellicht weer een bericht liken of delen… Ontzettend effectief dus om je doelgroep in beweging te zetten en je bereik te vergroten.

email marketing

  • Meer e-mailadressen nodig om je bereik te vergroten? – Ook dat is een email campagne!
  • Denk je geen content oftewel onderwerpen te hebben om e-mails mee te vullen? Redactie en content creatie behoren ook tot onze skills.

Waarom onze email marketing

Wij zijn Dogfight Digital en willen je maar al te graag helpen met email marketing. Wij zijn een team van professionele online marketeers die verstand hebben van email marketing. We hebben veel ervaring, maken mooie email campagnes en behalen goede resultaten en omzet voor bedrijven, organisaties, producten en diensten. Hierdoor kunnen wij een breed spectrum aan diensten, producten en kennis aanbieden. En dat is fijn, voor zowel jou als ons. Want wij bewandelen graag meerdere wegen die naar Rome leiden!

email marketingDe mogelijkheden van email marketing

Email marketing gaat verder dan je denkt. De meest bekende vorm is natuurlijk de nieuwsbrief, maar e-mail is een medium dat je niet alleen kunt gebruiken om het nieuws van de afgelopen maand te bundelen. Een e-mailadres is namelijk veel meer waard: het is een ingang, een uitnodiging, een contactmoment. Die moet je gebruiken. Probeer de inhoud van je nieuwsbrief bijvoorbeeld eens te splitsen middels meerdere emails; dan heb je de full-focus op één onderwerp. Denk aan inschrijvingen voor een event dat je organiseert, een nieuw product in je webshop of een inhaker op de actualiteit. Ook kun je bestaande klanten die al even niet meer op je website zijn geweest heractiveren.

“Een e-mailadres is ontzettend veel waard: het is een ingang, een uitnodiging, een contactmoment.”

online marketing team

De vruchten plukken én eten van onze email marketing?

Dat kan. Ook wij zijn namelijk een organisatie die graag wil groeien. Daarom zitten we ook voor onszelf niet stil. Benieuwd wat we doen, ter inspiratie voor eigen marketingactiviteiten? Like en bekijk dan onze Facebookpagina of LinkedIn pagina waar we onze eigen marketingactiviteiten en kennis met trots tentoonstellen. Of: lees onze fascinerende blogs die stuk voor stuk gaan over wat marketing voor jouw onderneming kan bereiken.

Al ideeën over de groei of marketing van je onderneming, organisatie, product of dienst middels email marketing? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze drie Marketing Bundels die wij onze klanten bieden en laat ons contact opnemen over jouw ideale marketing bundel.